Het was geweldig en lekker, waren we prins en prinses?

happy

Het was geweldig en lekker, waren we prins en prinses?

Na een hele week hard werken was de vrijdag avond aangebroken. Op de vrijdag avond wil je even stoom afblazen en extra genieten van het leven.

Ik vraag “ lieverd zullen we lekker uit eten gaan?
Enigzins verrast en blij zegt ze “ tuurlijk wil ik uit eten gaan”.

Na een uurtje wachten kwam zij als een beeldschone dame de kamer binnen. Waar ik eerst nog dacht dat wordt gewoon lekker wat bij de warung eten, verander je snel van gedachten. Deze prinses moet ik meenemen naar een mooi restaurant, waar we onbezorgt van de avond kunnen genieten.

We komen aan in een restaurant ergens op zuid in een hele mooie ambiance. De avond kan eigenlijk al niet meer stuk omdat je jezelf even in een andere wereld begeeft. De bediening brengt je netjes naar de tafel met een vriendelijke lach op zijn gezicht. Je gaat zitten en de bediening hangt de tas van je vrouw op een haakje aan de tafel.

Waar je normaal wordt gevraagd wat je wil drinken en dat jezelf keuzes moet maken, wordt je ook hier bijgeholpen. Mevrouw, we kunnen voor u ook een heerlijke mango cocktail maken. Uiteraard klinkt dit heerlijk en er wordt dan ook ingestemd met dit voorstel.

We bekijken het menu en de bediening geeft ons een toelichting bij de gerechten. Ook hier geeft de bediening goed advies over wat lekker is. Je besteld en zit lekker in een ongedwonge sfeer met elkaar te genieten. Echt even de tijd voor elkaar en een bediening die oplet als het glas leeg is en wellicht weer gevuld kan worden.

Al met al een super avond gehad met elkaar en we komen zeker terug. Deze omgeving en bediening hebben ons echt het gevoel gegegeven dat we klanten zijn.

Niets moest en eigenlijk alles kon, waren we dan wellicht even de prins en prinses na een week hard werken

by vergelijken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *